Publieksdag zaterdag 3 november

Op 3 november 2018 openen notariskantoren door het hele land hun deuren of u kunt notarissen en hun medewerkers ontmoeten bij u in de buurt. Dit onder het motto: ‘de notaris is jarig en trakteert’. Ga na waar de notaris in uw omgeving u op ‘trakteert’ en wat er wordt georganiseerd.

Op onderstaande kaart vindt u de kantoren die bij de beroepsorganisatie (KNB) hebben aangegeven mee te doen aan de publieksactie. Niet alle kantoren hebben dit aangegeven. Kijk dus vooral of een notaris bij u in de buurt meedoet aan de actie. 

Reden voor ‘De notaris is jarig en trakteert’ is dat de beroepsorganisatie, waar alle notarissen en kandidaat-notarissen lid van zijn, dit jaar 175 jaar bestaat. De notaris is er op veel belangrijke momenten in een mensenleven. Dat maakt het een beroep om trots op te zijn.

Sommige notarissen ontmoet u bij een sportvereniging, op de markt of in de bibliotheek. Anderen organiseren een leuke activiteit waar u aan mee kunt doen. Doel is dat u kennis kunt maken met de notaris en zijn of haar team. Wat doet een notaris eigenlijk? Of misschien heeft u een concrete vraag.