Voor alle momenten die ertoe doen

Ieder mensenleven kent een paar momenten die zo bijzonder zijn, dat je ze nooit meer vergeet. Betoverende momenten, ingrijpende momenten, moeilijke, maar ook heel mooie momenten. Momenten die je wilt vastleggen voor het leven of zelfs voor daarna. Het zijn dit soort momenten, die vragen om de kennis en kunde van de notaris.

Samen verder

Besluiten jij en je geliefde om het leven met elkaar te delen? Er zijn allerlei manieren om daar invulling aan te geven. De notaris helpt je de juiste vorm te vinden en legt dit vast op een manier die bij jullie beiden past. In situaties als deze speelt gevoel een grote rol en is het neutrale advies van de notaris van grote waarde.

Laatste wensen

De notaris is er ook voor de meest moeilijke en ingrijpende momenten. Momenten die nog ver in de toekomst liggen, of onverwachts dichtbij zijn gekomen. Denk aan de opstelling of afwikkeling van je testament, of dat van een naaste. Naast het overbrengen van juridische inhoud, is de notaris ook inlevend en betrokken.

In andermans voetsporen

Een langverwacht moment; je treedt in de voetsporen van een ouder of familielid. Bij bedrijfsopvolging is de notaris essentieel. Wat moet je weten? Welke stappen moeten ondernomen worden? De notaris beschikt over de juiste kennis. Bij een bijzondere stap als deze, geeft hij of zij het nodige advies.